Bronzare organica

Bronzarea organica in Galati – Cea mai spectaculoasa si rapida metoda de bronzare. FARA UV! Pentru o piele ciocolatie in toate anotimpurile!

Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare (se efectueaza numai in saloane), prin care se aplica o pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie 100% organic si nedaunatoare, ce va colora instant pielea intr-o nuanta naturala.

Acest sistem incredibil de bronzare nu implica riscuri, nu provoaca riduri si nu usuca excesiv pielea. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense razelor soare sunt complet evitate.

Datorita aparatului inovativ pentru aplicarea bronzului, procedura este foarte rapida, simpla si fara riscuri de aplicare gresita.

O singura pulverizare asigura un bronz intens, FARA RAZA UV, in doar 5 minute, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.

Azi palida – maine perfect bronzata!

Apeland la bronzarea organica, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii!

…In curand…