Coafor

Parul a fost dintotdeauna un simbol al frumusetii si al senzualitatii. La fel ca pielea, el necesita ingrijiri adecvate – inrijire pe care v-o garantam la coafor Galati – Magic Lady.

Un par frumos si sanatos, o tunsoare perfecta, o culoare de par care ti se potriveste, toate sunt absolut necesare daca esti o persoana care se respecta pe sine.

La salonul Magic Lady – Galati vei avea parte de toate acestea. Produse profesionale, sunt alegerea cea mai potrivita pentru un coafor care vrea sa ofere clientilor sai tot ceea ce este mai bun. Dar mai mult decat aceste produse minunate, stilistii cu experienta si multa pasiune sunt o garantie in plus ca veti obtine rezultatele dorite de Dvs de fiecare data.

Stilistii experimentati ai Magic Lady folosesc ultimile tehnologii in materie de “hair styling”, sfatuindu-va in alegerea celui mai potrivit “look”, a culorii perfecte sau a ingrijirii adecvate fiecarui tip de par.

Copiii sunt asteptati si ei cu mult drag, stilistii Blue Spa fiind incantati sa transforme tunsul intr-o experienta placuta pentru micuti!

…In curand…