Epilare definitiva

Epilare definitiva in Galati – acum este posibil!

Nu mai trebuie sa iti spunem cate probleme iti produce parul corporal si ca solutia cea mai eleganta si moderna este sa iti rezolvi aceasta problema prin epilare defintiva. O stii deja!

Ca urmare a cresterii standardelor de ingrijire si frumusete corporala, au aparut metode ultramoderne si eficiente de indepartare a pilozitatii excesive. Metodele vechi cosmetice (epilarea cu ceara, folosirea cremelor epilatoare sau a aparatului de ras) sau dermatologice (electroliza fir cu fir folosind ace) pierd teren in favoarea celor moderne reprezentate de epilare definitiva cu laser sau cu Lumina Intensa Pulsata (IPL).

epilare-definitiva-in-galati

 

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90%. Pentru cele 10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la 4-6 luni .

Noi va oferim cel mai eficient si rafinat tratament din Galati cu lumina terapeutica non-laser in ingrijirea estetica a pielii – Lumina Intensa Pulsata, care permite epilarea definitiva a parului nedorit.

Tehnologia Luminii Intense Pulsate (IPL) pentru epilare definitiva ofera o metoda non-invaziva si nedureroasa, ce nu necesita anestezie si nici timp de recuperare in urma problemelor ale parului nedorit din toate zonele corpului (faciala, gat, axila, brate, spate, picioare, inghinala, etc.), tratand eficient majoritatea culorilor de par – de la saten si brunet pana la blond cat si toate texturile de par – de la fin la aspru de pe majoritatea tipurilor de piele.

Reducerea parului atat cu laser cat si cu IPL se bazeaza pe acelasi principiu: trimiterea de energie luminoasa catre foliculul pilos; laserul emite doar o singura lungime de unda si foloseste un mic fascicul de lumina per puls, in timp ce IPL emite un spectru de lungimi de unda si foloseste un fascicul mai larg per puls. Aceasta face IPL mai eficient decat laserul.

Astfel va putem oferi o epilare definitiva la salonul nostru din Galati cu risc zero de infectare, timp redus de tratament si rezultate vizibile chiar dupa prima sesiune.

La femei, zonele cel mai frecvent solicitate pentru epilare definitiva sint buza superioara si barbia, urmate de inghinala, picioare si axila.

…In curand…