Salon cosmetica – machiaj Galati

Fie ca vrei un epilat perfect, care sa iti lase o piele catifelata si frumoasa, fie ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai performante tratamente speciale, la Magic Lady – salon cosmetica Galati vei gasi ceea ce cauti: epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta, pensat, vopsit gene si sprancene, tratamente faciale.

La realizarea unui machiaj profesional se folosesc produse profesionale de calitate care asigura machiajului o rezistenta de durata.

Se tine cont de evenimentul la care participa clienta, de lumina existenta, de vestimentatie, si de asemenea de particularitatile fetei. Printre acestea enumeram forma fetei si micile imperfectiuni ale acesteia.

Un machiaj profesional nu are ca scop acoperirea fetei creand efectul de masca, ci din contra, se urmareste obtinerea unui rezultat natural. Durata unui machiaj profesional este de aproximativ o ora, deoarece trebuie respectate etapele realizarii acestuia pentru obtinerea unui rezultat optim.

Salonul de cosmetica (din Galati) efectueaza tratamente ale tenului care raspund si vin ajutorul nevoilor dumneavoastra. Sunt tratamente profesionale si personalizate. Se lucreaza doar cu produse profesionale.

…In curand…